Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика

ЕДУКАЦИЈУ ЗА УЧЕНИКЕ ЗАВРШНИХ РАЗРЕДА СРЕДЊИХ СТРУЧНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ШКОЛА

ЕДУКАЦИЈУ ЗА УЧЕНИКЕ ЗАВРШНИХ РАЗРЕДА СРЕДЊИХ СТРУЧНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ШКОЛА

ЕДУКАЦИЈУ ЗА УЧЕНИКЕ ЗАВРШНИХ РАЗРЕДА СРЕДЊИХ СТРУЧНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ШКОЛА

У периоду од 3. до 5. фебруара наша школа и Млади пољопривредници Србије организују тродневни тренинг за едукацију ученика завршних разреда средњих стручних пољопривредних школа из шест градова ( Свилајнац, Смедерево, Пожаревац, Пожега, Краљево и Крушевац) укључујући и Рековац који ће у овом случају бити домаћин овог тренинга – едукације. 

Овај тренинг организују Млади пољопривредници Србије у оквиру пројекта „Оснаживање младих пољопривредника за коришћење локалних подстицаја у пољопривреди“ са циљем да се учесницима тренинга – младим пољопривредницима, пруже информације о могућностима и значају коришћења подстицаја и субвенција у пољопривреди, као и о начинима подношења захтева за подстицаје и субвенције.

Кроз три дана рада – 10 радних сесија, млади ће стећи основна знања и вештине и бити
оспособљени да знање пренесу својим вршњацима, кроз организацију информативне школске трибине у првој половини 2023. године.

Пројекат “Оснаживање младих пољопривредника за коришћење локалних подстицаја у пољопривреди”, који релизује удружење Млади пољопривредници Србије у сарадњи са Центром за одрживу пољопривреду и рурални развој / Агроњиз медији.

Ученици након успешно завршеног тренинга и одржане информативно – едукативне школске трибине, добијају потврде у виду сертификата.