Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика

45 МИНУТА: Изашао нови број школског часописа

45 МИНУТА: Изашао нови број школског часописа

45 МИНУТА: Изашао нови број школског часописа

Пољопривредно-ветеринарска школа из Рековца наставља добру традицију издаваштва. Управо је из штампе изашао нови 8. по реду број школског листа под називом „45 минута“.

На насловној страни часописа који је заведен под март 2022. и број 8, главне теме су, Дан школе, школска слава, партерно уређење дворишта интерната, Крос РТС-а, као и Сабор винара и виноградара.

У овом броју пишемо о практичној настави економског техничара , берби грожђа, креативним радионицама. Такође, пишемо о такмичењима и сајмовима на којима су учествовали наши ученици и које награде су освојили. Урадили смо и интервјуу са директором школе Лјубишом Стевановићем који издваја радове на уређењу школе и дворишта, обнављању ученичке задруге и сушаре ,,Плодови Левча“, интернационалном сарадњом са ученицима из иностранства, посети министра Бранка Ружића и о пројекту ,,Шта нам тешко“. У овом броју имамо нову рубрику ,,Кувари препоручују“ у којој ученици смера кувар препоручују рецепт и откривају тајне кулинарства које су научили на практичној настави.

Школски лист је један од ретких ученичких листова овакве прироред у Србији, а редакцију чине ученици и наставни кадар.

ЕКИПА “45 МИНУТА”