Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика

ИЗГРАДЊА КУХИЊСКОГ БЛОКА

ИЗГРАДЊА КУХИЊСКОГ БЛОКА

Између студентског павиљона и дома за смештај ученика средње Пољопривредно-ветеринарске школе у Рековцу, настављени су радови на изградњи савременог кухињско-трпезаријског блока. У току је реализација друге фазе. Приземље блока је завршено и изливена је плоча.

DSC_0031

Ово је само наставак великих инвестиција финансираних од стране Министарства просвете и науке а вредност инвестиције је 10 милиона динара.

Иначе, у прву фазу изградње кухињског блока је уложено 5 милиона динара. Кухињски блок се састоји од два нивоа, први је котларница, а други кухиња од 125 квадрата са свим пратећим објектима и трпезарија са 300 квадрата.

Капацитет кухиње је 250 места, а храниће се 105 ученика и будућих 50 студената, који живе у студентском дому, као и студенти који се финансирају из буџета.

Нова кухиња и трпезарија, у оквируученичко-студентског дома у Рековцу,биће изграђена и опремљена премастрогим HACCP стандардима. На тај начин, биће обезбеђен највиши квалитет исхране ђака и студената, поштосве намирнице стижу са сопствене економије средње и високе пољопривредне школе.

Вредност друге фазе износи 5,5 милиона динара.

ЕКИПА ШКОЛСКОГ ЛИСТА