Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика

Учешће на 11. НОУФЕСТ-у у Ћуприји

Учешће на 11. НОУФЕСТ-у у Ћуприји

Учешће на 11. НОУФЕСТ-у у Ћуприји

Знање је највеће богатство! Били смо на 11. НОУФЕСТ-у, највећем сајму образовања у Србији. Штанд Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика из Рековца био је, по свим оценама, најпосећенији, али и најбољи.

Нашу школу су на сајму у Ћуприји представљали ученици, наставници, директор и представници Института за примену науке у пољопривреди.

Током целог сајамског дана, река ученика осмог разреда слила се на наш штанд како би се упознала са актуелним образовним профилима које могу уписати у школској 2023/2024. години. И наравно, многи осмаци показали су интересовање да сутрадан буду ученици наше школе.

Штанд је био разноврстан, па су осе осим промотивног материјала нашле и многобројне кулинарске ђаконије које су се делиле посетиоцима.

Посебна атракција на нашем штанду био је дрон. Екипа из Института за примену науке у пољопривреди презентовала је будућим средњошколцима примену дронова у пољопривреди.

Овакав вид промоције има безброј предности и можда баш данас неко од ових младих људи изабере шта ће му сутра бити животно звање, односно чиме ће се бавити.