Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика

СВЕТИ ЋИРИЛО И МЕТОДИЈЕ: Школска слава и дан наше школе

СВЕТИ ЋИРИЛО И МЕТОДИЈЕ: Школска слава и дан наше школе

СВЕТИ ЋИРИЛО И МЕТОДИЈЕ: Школска слава и дан наше школе

Интонирањем химне ,,Боже правде“ , у извођењу ученика Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика у Рековцу, испред школе 24. маја, отпочео је програм обележавања Дана школе и школске славе Свети Ћирило и Методије.

Свечаној академији, поред многобројних званица, присуствовали су представници Министарства просвете, представници Општине Рековац, директори Института, предузећа и Удружења, директори и представници основних и средњих школа, као и колектив и ученици школе.

Присутне је поздравио директор школе Љубиша Стевановић и честитао Дан школе и школску славу. Осим директора, гостима се обратио и директор Института за примену науке у пољопривреди проф. др Раде Јовановић, а испред Министарства просвете говорио је др Зоран Костић.

Поводом дана школе појединцима су додељене захвалнице, дипломе и повеље, као знак доприноса развоју, афирмацији и промоцији наше школе током протекле године.

Повељу је добио проф. др Саша Петровић из Топличке академије струковних студија из Прокупља за свеукупан допринос развоју образовања. Захвалнице су додељене: Емисији “Плодови” ТВ Прва за допринос у промоцији школе, нашим пензионерима Миодрагу Кликовцу, Момчилу Тодоровићу Владимиру Перићу за допринос развоју образовања, ученици Катарини Савић за учешће у школским активностима, глумцу Александру Срећковићу Кубури за допринос у реализацији школских активности. Диплому су додељене: Левачким новинама и Радију Левач за успешну сарадњу и допринос промоцији школе, Милошу Павловићу за успешну сарадњу и допринос у реализацији пројекта “Еразмус плус”, Миодрагу Васићу за успешну сарадњу и допринос промоцији школе.