Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика

Дан школе

Дан школе

Дан школе

Интонирањем химне ,,Боже правде“ , у извођењу ученика Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика у Рековцу, испред школе 24. маја, отпочео је програм обележавања Дана школе и школске славе Свети Ћирило и Методије.

Свечаној академији, поред многобројних званица, присуствовали су представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, представници Општине Рековац, директори Института, предузећа и Удружења, директори и представници основних и средњих школа, као и колектив и ученици школе.

Поводом дана школе, повеље су додељене Институту за примену науке у пољопривреди за свеукупан допринос развоју образовања и Здравку Курћубићу за допринос развоју школе.

Захвалнице су додељене: Економик Алупласт доо Крушевац за донаторску сарадњу, Сзр Рабреновић Краљево за дугогодишљу сарадњу у изградњи школе и Марку Голубовићу за остварене резултате на такмичењу.

Присутне је поздравио директор школе, проф. Љубиша Стевановић и честитао Дан школе и школску славу. У име Општине Рековац обратила се председница СО Рековац Мирјана Ракић, а испред министарства просвете, посебан саветник, др Зоран Костић.