Пољопривредно-ветеринарска школа Рековац

РЕКОВАЦ СПРЕМАН ЗА “КАМП 2015”

РЕКОВАЦ СПРЕМАН ЗА “КАМП 2015”

РЕКОВАЦ СПРЕМАН ЗА “КАМП 2015”

Руководство Кроса РТС-а и САТС-а посетили су Рековац, где су их примили Милан Стојковић, заменик председника општине, и Љубиша Стевановић, директор Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика.

„Камп ће бити организован како и приличи људима из Левча, с љубављу и топлином. То је довољна гаранција да ће све протећи на највишем нивоу“ – рекао је господин Стевановић, а осмехом је то потврдила његова сарадница Весна Константиновић, професорка српског језика.

„Рековац је одувек био отвореног срца, тако ће бити и овога пута“ – истакао је господин Стојковић, економиста по образовању, али и човек који и те каако раазуме значај једног оваквог окупљања за општину којој се предаје без остатка.IMG_8900

„Неисправност пијаће воде нас је забринула, али смо брзо реаговали и већ данас она је за употребу.“ – на нашу забринутост, одговорили су у глас господа Стојковић и Стевановић.

После разгледања Пољопривредне школе и дома ученика, договорен је и детаљан програм боравка у Кампу. У договору, посредством отвореног телефона, учествовали су и директор и сарадници Математичког института САНУ Зоран Огњановић, Марија Шеган и Сандра Вујошевић. Подсећамо, Математички институт задужен је за интерактивне радионице.

Извор: www.krosrts.rs