Пољопривредно-ветеринарска школа Рековац

КАМП РЕКОВАЦ 2015 – ОСМИ ДАН – Москва шампион!

КАМП РЕКОВАЦ 2015 – ОСМИ ДАН – Москва шампион!

Јутро је почело, уобичајено, атлетском радионицом. Нисмо ни слутили каква изненађења ће нам донети данашњи, осми дан дружења у Кампу.

После доручка смо уживали у презентацији екипе Атине која је представила Грчку. Најјачи утисак на нас су оставили звуци бузукија и игра сиртаки. Уследио је квиз-Колико познајем географију Грчке и поклончићи за успомену на трочлану екипу Атине.

Парк испред Пољопривредно-ветеринарске школе се заплавио, а блицеви су севнули. Слика за успомену и сећање на незаборавне тренутке проведене у малој, али веома гостољубивој општини пуној природних и културних лепота, Општини Рековац.

А онда, свечаност. Угледни гости, добри говорници, додела признања, пригодан програм, осмеси, честитке, захвалност. Ужитак и за очи и за уши. Имали смо част да са домаћинима угостимо помоћника министра просвете, науке и технолошког развоја др Зорана Костића, директора Математичког института САНУ др Зорана Огњановића, директорке Треће београдске гимназије и ОШ “Михаило Петровић Алас”, председника града Сомбора Борислава Станичкова, специјалног саветника Спортског савеза Србије Данета Корицу, генералног директора Ваљевске пиваре Александра Рајевца, итд.

За петнаест година организације Кроса РТС-а у Данској велики трофеј примила је Гордана – Гуна Петровић, челни човек ове приредбе у тој скандинавској земљи.

Трофеј за десетогодишњу верност Кросу РТС-а добила је Русија, а речи захвалности изразиле су организаторке Даница Пантовић и Весна Продановић.

Волонтер 2015. је Жељка Лакић, организатор Кроса РТС-а у Атини.

Најлепше организовани Крос је онај који је приредио Инђијац Милан Вукас у Ротердаму.

Апсолутни победник Кроса РТС-а за 2015. је Москва. Засигурно, све заслуге иду на рачун Данице Продановић и Весне Пантовић.

После обилног и веома укусног ручка и предаха, спорт. Колективне игре по избору учесника кампа: фудбал, кошарка, одбојка. Узвици и дечји осмеси су обгрлили непрегледна зелена пространства. Игре и дружења никад доста!

Време је за вечеру и дискотеку, опуштање уз звуке музике, награда за рад и колективни дух у Кампу. Али, повечерје је и вечерас у 23,00. Ред и дисциплина до последњег дана.

Ово је био један од оних дана који ће нам дуго остати у сећању, а сећање на те тренутке ће нас бодрити за наредну годину.